G-SHOCK GA2100

G-SHOCK повторно се предизвикаа самите себе. Во потрага по нова цврстина, базирајќи се на историјата и моделот од 1982 година, DW5000 и подоцнежниот AW5000 во аналогна форма, беше создаден моделот GA-2100. Безвременскиот дух на цврстина содржан во новата серија на модели, прикажува спој на врвна технологија и цврстина, невидени досега.

Концептот на овој модел, како следбеник на DW5000 е да биде најтенок и во најкомпактна форма досега, но задржувајќи ја познатата цврстина на G-SHOCK серијата.

ОПЦИЈА ЗА СЕКОГО

ДОСТАПЕН ВО 3 БОИ

Бидете во тренд со најновата понуда на веќе светски-распродадениот модел. Кај нас повторно на залиха и тоа во 3 бои, погодна опција за секого.

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ

За повеќе детални информации околу овој модел, погледнете го официјалното промо-видео на YouTube каналот на G-SHOCK.

Доколку имате прашање во врска со серијата, или сакате да нарачате слободно контактирајте не!