Види повеќе
Известување

G-SHOCK GA2100

G-SHOCK GA2100 G-SHOCK повторно се предизвикаа самите себе. Во потрага по нова цврстина, базирајќи се на историјата и моделот од 1982 година, DW5000 и подоцнежниот AW5000 во аналогна форма, беше создаден моделот GA-2100. Безвременскиот...

Види повеќе