ПОСЕТЕТЕ ГИ НАШИТЕ ДУЌАНИ

 Градски Трговски Центар
Кочани, 2300

072-236-334

071-209-408

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

  ИНФОРМАЦИИ ЗА НАС

  БОНО – Накит и Часовници врши продажба на брендиран, сребрен и златен накит и часовници, со бесплатна достава и гаранцијa.

  ИМАТЕ ПРАШАЊЕ ?

  Тел: 072-236-334
  Тел: 071-209-408

  E-Mail: [email protected]

  Градски Трговски Центар – Кочани, Македонија

  Поддршка за корисници

  Бесплатна достава со сите нарчаки