Правила за купување
За купување онлајн, може да се Најавете се на вашиот профил, но може и да купувате без да имате креирано сметка. Предноста на креирана сметка е тоа што може да ги следете вашите нарачки.

  1. Изберете производ
  2. Додадете го во кошничка со клик на копчето ДОДАЈ ВО КОШНИЧКА
  3. Одете во МОЈА КОШНИЧКА (Во менито, горе десно) или помошното мени што излегува при додавање во кошничка.
  4. Кликнете КОН ПЛАЌАЊЕ
  5. Доколку имате ваучер кој сакате да го искористите, внесете го кодот во полето КОД НА ВАУЧЕР
  6. Пополнете ги сите полиња за лични податоци
  7. Одберете начин на плаќање (Плаќање при достава / Плаќање со картичка)
  8. Внесете забелешка (Доколку имате, НЕЗАДОЛЖИТЕЛНО)
  9. Кликнете ИЗВРШЕТЕ НАРАЧКА