ЗАМРЗНАТИ ЦЕНИ! - ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ

Секој купувач може но и не мора да се регистрира за да може да биде остварена нарачката. По завршувањето на нарачката ќе биде испратен e-mail на наведената адреса од страна на купувачот, како преглед на нарачаното.

Плаќањето може да се оствари преку плаќање при испорака  како и со следните платежни картички: Visa Classic; Visa Electron; Master Card; Maestro, а наплатата се извршува преку системот на НЛБ Тутунска Банка.