BABY-G BA-110PP-7A

7,578 ден

Категорија:
Дополнителни информации

Дополнителни информации

Бренд

BABY-G, G-SHOCK

Ремче

Гумено

Пол

Женски

Достава и Гаранција

Со секоја нарачка на нашата онлајн продавница www.bono.mk добивате бесплатна достава, без разлика на вредноста на нарачаниот производ!
Доставата се извршува во рок од еден до два работни дена и ја врши курирска служба.

Со секој нарачан часовник, покрај бесплатната достава добивате и двегодишна гаранција!